Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Zlatan la upp Hammarby-bild på Instagram

Allsvenskan 2019-11-26 kl 07:41

Zlatan Ibrahimovic och Hammarby?
På tisdagens morgon lade svensken upp en video med Bajens tröja och sitt eget namn på ryggen – och taggade in Hammarby.
Samtidigt befann sig klubbens sportchef Jesper Jansson i går i Los Angeles då Fotbollskanalen var i kontakt med honom.

Foto: Bildbyrån/Instagram

Zlatan Ibrahimovic är på jakt efter en ny klubb efter att ha deklarerat att han lämnar LA Galaxy då avtalet går ut vid årsskiftet. Svensken har flitigt kopplats ihop med en flytt tillbaka till Italien och då framför allt Milan.

Men på tisdagens morgon svensk tid publicerade Zlatan en video på Instagram som skulle kunna antyda att han är aktuell för en flytt tillbaka till Sverige – och närmare bestämt Hammarby. 

Zlatan publicerade nämligen en Hammarby-tröja med sitt eget namn på ryggen och taggade in Hammarbys konto. En hint om ny klubbadress eller bara ett annat typ av samarbete med klubben?

ANNONS

Samtidigt meddelade i går klubbens sportchef Jesper Jansson, då Fotbollskanalen sökte honom i ett annat ärende, att han var på plats i Los Angeles. Samma besked ger klubbens vd Henrik Kindlund i dag.

”I övrigt har jag inga kommentarer tills vidare", skriver han till Fotbollskanalen i ett sms.

Presskommunikatör Axel Pershagen på frågan om Zlatan är klar för Hammarby:

- Det är han inte just nu. Jag har inte något att säga om det överhuvudtaget. Hade han varit klar för oss hade det stått på vår hemsida, vi brukar presentera spelare på hemsidan om de är klara för oss. När det kommer till spelarvärvningar får du ta det med Jesper Jansson eller Henrik Kindlund.

Vad säger du om bilden på hans Instagram?
- Inte mer än att det är en fin bild.

Kommer han presenteras under dagen?
- Det är inte min roll att uttala mig över spelarvärvningar.

ANNONS

Kommunikationsansvarige, Love Gustafsson, är fåordig i sin kommentar till Aftonbladet:

- Det stämmer att de (Kindlund och Jansson red. anm) är där för närvarande. Vi och Los Angeles Galaxy har gemensamma ägare och de är inbjudna för att diskutera olika framtidsfrågor.

Värt att notera är att Zlatan tidigare lagt upp kryptiska meddelanden på sociala medier som hade kunnat antyda ny klubbadress men som i stället handlat om reklam. Så var fallet då han skrev: "Hej Spanien, jag kommer tillbaka" men då rörde det sig om att hans spelbolag skulle etablera sig i Spanien.

Dessutom hintade Zlatan flera gånger under våren 2018 om att han skulle vara på plats under VM i Ryssland, vilket startade spekulationer om att han var aktuell för en svensk landslagstrupp till mästerskapet. Facit då? Att Zlatan senare skulle visa sig vara på plats i landet för att promota ett kreditkortsföretag.

ANNONS

Utöver det är Anschutz Entertainment Group, AEG, minoritetsägare i Hammarby och ägare till just LA Galaxy. 

Zlatan, som bekant är från Malmö och slog igenom i MFF, äger ett antal fastigheter i Sverige, däribland i Stockholm och i en längre intervju med Expressen tidigare i höst berättade han att det är huvudstaden som gäller om han flyttar tillbaka.

- Jag kommer från Malmö, det är mitt hem. Men jag känner att Stockholm är en större stad, om jag flyttar hem. Det finns fler profiler och karaktärer som är i min sits där, den sortens liv, sa han då till tidningen.

Visa det här inlägget på Instagram

@hammarbyfotboll

Ett inlägg delat av Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto