POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

Zlatan promotar Bajen - gör reklam för årskorten

Foto: Bildbyrån/Instagram

Zlatans engagemang i Hammarby har rört upp känslor, minst sagt.
Men under torsdagen gjorde Ibrahimovic reklam för Bajens årskortsförsäljning.

Zlatan Ibrahimovic har klivit in som delägare i Hammarby. I slutet av november slog bomben ner då Bajen gick ut med att Ibrahimovic tagit över 50 procent av AEG Swedens innehav i klubbens aktiebolag, vilket motsvararar runt en fjärdedels ägande.

I en intervju med Sportbladet förklarade Ibrahimovic att inte trodde att det skulle röra upp känslor i MFF-leden.

- Nej, det tror jag inte. Det här har inget med MFF att göra. När det handlar om MFF så snackar vi om fotbollsspelaren Zlatan. Jag tror att de i Malmö respekterar det här. Jag har en god relation till MFF och har haft det i alla år. Men det här har inget med mig som fotbollsspelare att göra. Jag tror att de i Malmö är glada för min skull, sa Zlatan.

Men känslor skapades som bekant, och häromdagen var det någon/några som sågade av statyn, som stått utanför Stadion i Malmö, utmed fotknölarna.

- Jag lägger ingen uppmärksamhet på det, ingen energi. Det finns inget att säga. En dag kommer jag säga mer, sa Zlatan själv om statyn, till Sportbladet, efter återkomsten i Milan.

Och reaktionerna kring engagemanget i Hammarby verkar inte röra Zlatan speciellt mycket - på torsdagen lade han upp reklam för Bajen på Instagram – en påminnelse om att det är dags för de som ska förnya sina årskort att göra just det.

Sedan tidigare har Hammarby kommunicerat att Zlatan kommer att ha en representant i bolagets styrelse.

Publicerad 2020-01-09 kl 19:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå