POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

20.45: Se Zlatan vs Kennedy i TV4

Foto: Scanpix

Nu står det klart att TV4 sänder matchen mellan Hammarby och PSG. Matchen spelas tisdagen den 23 juli kl 21.00.

- Två av de mest populära lagen i de ligor vi kontinuerligt sänder i våra kanaler, säger Hans Pekkari, sportchef på TV4.

Hammarby, med Kennedy Bakircioglu i spetsen, kommer att ställas mot storlaget Paris Saint-Germain i sommar tisdagen den 23 juli klockan 21.00. Nu står det klart att TV4 sänder mötet.

- Hela premiärveckan på Tele2 Arena är enormt stark och vi är väldigt glada över att det är TV4 som sänder matchen mellan Paris Saint-Germain och Hammarby – så att hela Sverige får se den nya arenan inifrån, säger Johan Seidefors, kommunikationschef på Globe Arenas.

Förutom Zlatan är det ett stjärnspäckat lag som besöker den nybyggda arenan och Superetta-laget Hammarby. Bakircioglu och hans lagkamrater lär få det svettigt med motståndare som Thiago Silva, Ezeguiel Lavezzi, Lucas Moura och många fler.

- Vi ser fram emot att få krydda en härlig fotbollssommar i TV4 med en stormatch på nya Tele 2 Arena mellan två av de mest populära lagen i de ligor vi kontinuerligt sänder i våra kanaler, säger Hans Pekkari, sportchef på TV4.

Publicerad 2013-07-23 kl 12:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå