Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

20.45: Se Zlatan vs Kennedy i TV4

Andra ligor och cuper

Nu står det klart att TV4 sänder matchen mellan Hammarby och PSG. Matchen spelas tisdagen den 23 juli kl 21.00.

- Två av de mest populära lagen i de ligor vi kontinuerligt sänder i våra kanaler, säger Hans Pekkari, sportchef på TV4.

Foto: Scanpix

Hammarby, med Kennedy Bakircioglu i spetsen, kommer att ställas mot storlaget Paris Saint-Germain i sommar tisdagen den 23 juli klockan 21.00. Nu står det klart att TV4 sänder mötet.

- Hela premiärveckan på Tele2 Arena är enormt stark och vi är väldigt glada över att det är TV4 som sänder matchen mellan Paris Saint-Germain och Hammarby – så att hela Sverige får se den nya arenan inifrån, säger Johan Seidefors, kommunikationschef på Globe Arenas.

Förutom Zlatan är det ett stjärnspäckat lag som besöker den nybyggda arenan och Superetta-laget Hammarby. Bakircioglu och hans lagkamrater lär få det svettigt med motståndare som Thiago Silva, Ezeguiel Lavezzi, Lucas Moura och många fler.

Annons

- Vi ser fram emot att få krydda en härlig fotbollssommar i TV4 med en stormatch på nya Tele 2 Arena mellan två av de mest populära lagen i de ligor vi kontinuerligt sänder i våra kanaler, säger Hans Pekkari, sportchef på TV4.

Publicerad 2013-07-23 kl 12:30

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto