Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

21:00: Se Zlatan jaga dubbeln: "Ska satsa allt på att gå hela vägen"

Andra ligor och cuper

Zlatan Ibrahimovic är på väg mot sin tionde ligatitel på tolv år med sitt sjätte lag. Men han har bara en cuptitel. Med Paris SG har han chans till den andra dubbeln under sin långa fotbollskarriär.

Foto: Laurent Cipriani/AP

Zlatan är på väg mot ännu en titel

Efter uttåget ur Champions League och den knappa förlusten mot Barcelona har Paris Saint-Germain och Zlatan Ibrahimovic siktet inställt på nationella titlar. Med en ledning på nio poäng med sex omgångar kvar är ligan på god väg att vinnas och i franska cupen är Paris Saint-Germain framme i kvartsfinal.

För motståndet på onsdagen står Evian, som ligger farligt nära nedflyttningsstrecket i ligan.

- Cupen betyder verkligen mycket för oss, försäkrar PSG:s landslagsmittfältare Blaise Matuidi på klubbens hemsida inför matchen i Annecy.

- Nu kan vi satsa allt på att gå hela vägen.

För Zlatan Ibrahimovic skulle en fransk dubbel bli plåster på såren i hans hittills fruktlösa jakt på en Champions League-titel.

Annons

En enda gång har svensken vunnit en nationell dubbel, ligan och cupen, och det var under hans första säsong med Ajax våren 2002.

Några fler cuptitlar har det inte blivit. De enda ligatitelmissarna kom 2003, under hans andra säsong i Ajax, och 2012, då han spelade i AC Milan.

Se matchen på CSports - HÄR beställer du

Publicerad 2013-04-17 kl 16:40

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto