Adriano tvåmålsskytt i Rio-derby

Andra ligor och cuper

Adriano gjorde båda målen när Flamengo slog Fluminense i ett prestigeladdat Rio-derby.

78 409 personer hade tagit sig till den berömda Maracana-stadion för att se det så kallade Fla-Flu-derbyt mellan Rio de Janeiro-lagen Flamengo och Fluminense.

Och det blev före detta Inter-anfallaren Adriano som blev derbykung. Med två mål inom loppet av tolv minuter i början av andra halvlek ordnade Adriano tre poäng till Flamengo som nu ligger sexa i ligan – och sparkade samtidigt Fluminense ännu längre ner i bottenstriden.

I Sao Paulo förlorade Ronaldos Corinthians hemma mot Atletico Paranaense med 3-1.

Publicerad 2009-10-05 kl 08:43