Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Agenten tonar ner – men Celtic bekräftar Ljungbergintresse

Enligt Celtics manager Neil Lennon är han intresserad av att värva Fredrik Ljungberg som ska träna med laget under den kommande veckan.
- Det får stå för Neil Lennon, säger Ljungbergs agent Phil Smith till fotbollskanalen.se

”Det har fått för stora proportioner”, sade Fredrik Ljungbergs agent Phil Smith till fotbollskanalen.se, när uppgifterna om att Ljungberg skulle träna med Celtic kom ut.

Enligt Smith var det mer ett vänskapligt besök hos före detta landslagskompisen Johan Mjällby än ett provspel, men från Celtic-håll är det annat ljud i skällan.
- Han har kvaliteer så han kommer hit i några dagar och gillar vi varandra så kanske vi kan få till stånd en affär, säger managern Neil Lennon till BBC.
- Hans agent kontaktade oss och vi gillade idén eftersom han har mycket erfarenhet.
Ljungberg bytte i somras klubb från Seattle Sounders till Chicago Fire, och nu kan det alltså bli dags för ännu ett klubbyte.

För att stämma av hur det ligger till kontaktade fotbollskanalen.se återigen Phil Smith för att kontrollera de nya uppgifterna. Men en julfirande Smith var inte road när Lennons uttalande kom på tal .
- Jag förstår inte varför ni ringer mig hela tiden om detta.
Det är för att det verkar vara seriösare än vad det verkade första gången vi pratades vid.
- Neil Lennon har sagt det han har sagt, det får stå för honom. Ingen vet vad som kommer att hända. Nu vill vi fira jul i lugn och ro, vi drivs till vansinne av era samtal, sluta ring.

Publicerad 2010-12-26 kl 21:52
Annons
Annons
Annons