Äkta hattrick plus ett av Ola Toivonen i PSV

Andra ligor och cuper

Ola Toivonen är glödhet i PSV Eindhoven. Svensken svarade för fyra mål - varav ett äkta hattrick - mot Ado Den Haag.

Den första fullträffen kom redan efter tio minuter, sedan ökade Toivonen på bara fyra minuter senare. Efter det dröjde det nästan en halvtimme innan han slog till. När klockan visade 42 minuter fullbordades hattricket – tre mål i direkt följd under en och samma halvlek.

PSV vann med 1-5, sedan Toivonen och Otman Bakkal drygat ut. Svensken varnades dessutom i första halvlek. Soltani fick in Den Haags tröstmål. Andreas Isaksson vaktade målet under hela matchen.

Publicerad 2009-11-08 kl 22:55