Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Baxter lämnar Kaizer Chiefs - förhandlar med turkiska "svenskklubben"

Foto: Scanpix

Stuart Baxter lämnar Kaizer Chiefs, enligt den sydafrikanska upplagan av tidningen Sunday Times. Samtidigt erfar Fotbollskanalen.se att Genclerbirligi vill värva den 61-årige tränaren.

I Sverige är Stuart Baxter mest känd för sina uppdrag i AIK och Helsingborg, men på den internationella fotbollsscenen har han under de senaste säsongerna varit förbundskapten för Finland innan han tog över Kaizer Chiefs i Sydafrika. På den sistnämnda posten har Baxter vunnit två ligaguld de tre senaste åren, men nu uppger tidningen Sunday Times att han och klubben kommit överens om att bryta kontraktet.

Fotbollskanalen.se har tidigare rapporterat att Genclerbirligi vill ha honom och att förhandlingar pågår, även om det fortfarande återstår några detaljer innan ett kontrakt eventuellt kan undertecknas.

Om Stuart Baxter blir tränare för det turkiska laget får han jobba med flera spelare med svensk anknytning. Nyligen skrev Johannes Hopf, Panos Dimitriadis och Walid Atta på för klubben och sedan tidigare spelar Mervan Celik och Moestafa El Kabir där.

Publicerad 2015-05-31 kl 10:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons