Bayern dubbelmästare - krossade Bremen

Andra ligor och cuper

WERDER BREMEN-BAYERN MÜNCHEN 0-4
35' Robben (str), 51' Olic, 63' Ribery, 83' Scweinsteiger

Bayern München tog ledningen i tyska cupen efter att Arjen Robben gett laget ledningen på straff. Per Mertsacker fick bollen på handen efter att Olic försökt ta sig förbi honom, och domaren pekade på straffpunkten.

Olic fick sedan näta själv i den andra halvleken när han utökade till 2-0 och drygt tio minuter senare frispelades Franck Ribery. Fransmannen gjorde inget misstag utan placerade elegant in 3-0.

Förnedringen fortsatte när Bastian Schweinsteiger tog ner bollen på bröstet i straffområdet och satte halvlekens tredje mål och matchens fjärde i slutskedet.

Bayern är nu dubbelmästare och har en chans på trippeln om en veckan när man möter Inter i Madrid i Champions League-finalen.

Publicerad 2010-05-15 kl 21:54