Bayern München övertygade – Klose bakom 4-0-segern

Andra ligor och cuper

Bayern München tog en enkel seger i cupen och Miroslav Klose spelade sig sannolikt närmre startelvan i Champions League-finalisten.

Miroslav Klose var petad stora delar av förra säsongen men i cupmötet med Germania Windeck fick han starta och strax innan halvtidsvilan öppnade han målskyttet efter inlägg från 20-åringen Diego Contendo. Två minuter senare spelade han fram Franck Ribery till 2-0.

I den andra halvleken byttes Klose ut mot Mario Gomez som fastställde slutresultatet till 4-0 i slutet av matchen. Minuten innan hade Toni Kroos satt 3-0 framspelad av VM-succémannen Thomas Müller.

Utöver Bayerns seger spelades en annan cupmatch. Där slog Schalke programenligt VfR Aalen med 2-1. Farfan gjorde båda Schalkes mål, precis innan och efter halvtidsvilan.

Publicerad 2010-08-16 kl 23:07