Bayern München slog rekord i Bundesliga

Andra ligor och cuper

Bayern München har nu spelat 37 raka matcher utan förlust, ett rekord för den tyska ligan.

Det går bra nu, Pep.

”Vi spelade inte så bra”, var Pep Guardiolas kommentar efter 3-0 mot Augsburg, även om han medgav att de tidiga målet hjälpte dem på vägen. Kanske sade han så eftersom han inte vet hur det känns att förlora med sitt nya lag.

Efter Jerome Boatengs mål i femte minuten  ökade Franck Ribery på till 2-0 strax innan halvtid och Thomas Müller gjorde 3-0 på straff i sista minuten.

Vinsten innebar att Bayern har fyra poängs försprång till två an Dortmund – och vad mer är, den innebär att Bayern slog ett nytt rekord i antal matcher utan förlust i ligan. De regerande mästarna har nu spelat inte mindre än 37 raka matcher utan förlust och har hittills under den pågående säsongen bärgat 32 poäng på 12 matcher,

Publicerad 2013-11-10 kl 10:41