Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Beckham hårt sågad av lagkamraten: ”Bänka honom”

Det ser inte ut att bli någon vidare trevlig återkomst i Los Angeles Galaxy för David Beckham

David Beckham återvänder snart till LA Galaxy efter sin tid i Milan . Den 16 juli är det tänkt att han återigen ska dra på sig Galaxys tröja, men återkomsten riskerar att inte bli särskilt angenäm.

Presidenten för det amerikanska fotbollsförbundet, Sunil Gilati, har höjt ett varningens finger för att Beckham kan bli utbuad av de egna fansen efter att ha missat säsongsstarten på grund av sin tid i Milan.
- Jag är säker på att det kommer att bli negativa reaktioner från en del av fansen, säger han till Bloomberg.

Och även i omklädningsrummet riskerar det att bli tråkig stämning. LA Galaxys stjärnanfallare och förra säsongens skytteligavinnare Landon Donovan ger inte mycket för Beckhams flytt till Milan som fick honom att missa säsongsinledningen.

Anfallaren tycker att Beckham inte är tillräckligt hängiven sin amerikanska klubb.
- Allt vi bryr oss om är att han i alla fall visade att han bryr sig om laget. Allt efter som att tiden har det visat sig att så inte är fallet – både på och vid sidan av planen, säger Donovan enligt The Guardian.

Donovan ifrågasätter Beckhams engagemang och tycker inte att engelsmannen varit någon bra lagkapten för Galaxy.
- Jag vet inte ens om jag kan säga att han är en bra lagkamrat längre, han har inte visat det. Han ger inte allt och han bryr sig inte. Låt säga att han stannar här i tre år till, då vill jag inte att det ska vara så här. Om det kommer att fortsätta så här så låt honom stå till svars, bänka honom, säger Donovan.

I Beckhams frånvaro har det gått knackigt för LA Galaxy som ligger sexa i den västra konferensen i MLS med 18 poäng på 15 matcher.

Publicerad 2009-07-03 kl 17:27
Annons
Annons
Annons