Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Beckham: "Jag kommer inte att återvända till Milan"

David Beckham söker en efter en ny vinterutlåning, men något Milan eller Premier League verkar inte vara aktuellt för 35-åringen.

David Beckham har spenderat de två senaste vintrarna på lån i Milan från sitt LA Galaxy. Nu öppnar han för ännu ett lån för att möjliggöra sina chanser till landslagsspel, men något Milan lutar det inte åt.

- Jag kommer inte att återvända till Milan den här gången, det är inte möjligt att ta en plats på så kort tid, säger Beckham i ett tal under BBC awards och fortsätter:

- Men jag kommer gå någonstans där jag kan hålla mig i form och få chansen att bli inkallad till landslaget igen. För att kunna göra det behöver jag vara någonstans där jag kan åstadkomma något.

Rykten har placerat Beckham i Tottenham, West Ham, Everton och Aston Villa, något han nu dementerar.

- Jag har saknat att spela i Premier League sedan jag lämnade för åtta år sedan. Det är en bra liga och en av de mest konkurrenskraftigaste i världen. Kanske kommer jag tillbaka en dag, men jag har alltid sagt att det är bara Manchester United som gäller. Jag håller inte andan för det, men vi får vänta och se.

Publicerad 2010-12-21 kl 10:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons