Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Bengtsson presenterad av Mainz - helt klar för Bundesliga-klubben

Foto: SCANPIX

Fotbollskanalen.se har tidigare skrivit att Pierre Bengtsson är klar för Mainz i Bundesliga. I dag presenterades den svenske backen också av klubben via sin hemsida.
- Det ska bli kul att få mäta mina krafter med spelare i en av världens bästa fotbollsligor, säger Bengtsson till hemsidan.

Övergången har varit på väg att bli av ett tag. För en och en halv vecka sedan kunde Fotbollskanalen avslöja att Bundesliga-klubben Mainz erbjudit Pierre Bengtsson ett kontrakt.
Övergången uppgavs sedan vara klar, något som i dag bekräftas av klubben. På sin hemsida presenterar man FCK-backen som sin spelare från och med januari.
- Vi har varit i kontakt med Pierre under en lång tid. Och vi är glada över att kunna göra klart med värvningen då hans kontrakt med Köpenhamn går ut, säger tränaren Christian Heidel enligt Expressen.

Bengtssons kontrakt med FC Köpenhamn går ut i december och han lämnar till Mainz på en free transfer. Den svenske landslagsbacken är glad över att övergången till slut är helt klar.
- Det är skönt att det nu är klart med min sportsliga framtid. Nu fokuserar jag på att avsluta säsongen med Köpenhamn, men sen ser jag fram emot en ny utmaning i en spännande klubb. Deras spelfilosofi passar mig väldigt bra och det ska bli kul att få mäta mina krafter med spelare i en av världens bästa fotbollsligor, säger Bengtsson till hemsidan.

Publicerad 2014-11-23 kl 16:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons