POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Bengtsson: Vi har större krav på oss själva

Trots vinst igår med 1-0 hemma mot Shamrock så blev FC Köpenhamn utbuat av sin publik. Lagets svenske vänsterback Pierre Bengtsson förstår dem:
- Vi har högre krav på oss själva.

- Jag tycker vi börjar matchen helt okej ändå, första halvlek är bra. Men i andra halvlek kommer vi inte upp i normal standard, säger Bengtsson till fotbollskanalen.se.

- Vi gör för många enkla misstag och blir av med bollen för lätt. Men vi håller ändå nollan, det är viktigt. Optimalt hade varit att göra ett par mål till.

Var Shamrock bättre än du trodde?

- Jag intalar mig själv att det inte finns några enkla matcher, så absolut inte. Men de gjorde det svårt för oss, de löpte mycket och stängde ytor. Vi hade väldigt svårt att skapa chanser.

Och buropen?

- Precis som vi själva har, så har publiken höga krav på oss. Igår fungerade spelet inte, så jag förstår att publiken blir missnöjd. De hade väl hoppats på ett par mål till.

Vad sa Rolle efter matchen?

- Det var ingen som var helnöjd efter matchen trots att vi vann. Varken spelarna eller Rolle, och det fick vi höra. Vi har högre krav på oss själva än såhär. Nu måste vi jobba bättre i returen.

Vad tror du om returen?

- Gör vi ett mål därnere så måste de göra tre. I mitt huvud ska vi bara vidare, så är det bara.

Publicerad 2011-07-28 kl 16:10
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå