Berg efter mållöst toppmöte: Vi var det bästa laget

Andra ligor och cuper

Ettan mot tvåan - Hamburg mot Leverkusen. En toppmatch i den tyska ligafotbollen och ett möte som visade upp tysk disciplin i försvarsspelet, 0-0.

Hemmalaget Hamburg hade de hetaste lägena men lyckades inte förvalta sina chanser.
-Tyckte att vi var det bästa laget i den här matchen, sade svenske Marcus Berg till Eurosport.
-Vi hade en del chanser i den andra halvleken för att vinna matchen, men så här kan det vara.

Berg spelade 90 minuter men var tämligen osynlig. Trots det hade svensken den vassaste chansen att avgöra toppmötet - men skottet satt högt, högt över.
-Första hörnet var ledigt men sen kom en spelare emot mig och jag fick stressa i avslutet. Det blev ett dåligt skott.

Bremen vann hemma mot ligasexan Hoffenheim. Svenske landslagsspelaren Markus Rosenberg byttes in efter 53 minuter. Hoffenheim, där Per Nilsson spelar, har nu två raka förluster i den tyska ligafotbollen.

För Rasmus Bengtssons Hertha Berlin går det dock ännu sämre. Svenskens lag är tabelljumbo och har bara en seger efter nio omgångar.