Berg ersatte Nistelrooy när Hamburg föll i toppmötet

Andra ligor och cuper

LEVERKUSEN-HAMBURG 3-1
22' Kiessling, 33' Ze Roberto, 55 Derdiyok, 62' Kiessling, 83' Rozehnal, 84' Castro

Marcus Berg fick börja på bänken när seriefemman Hamburg gästade titelutmanarna Bayer Leverkusen, inför mötet på tredje plats i Bundesliga.

Leverkusens målspruta Stefan Kiessling satte 1-0 för hemmalaget. Brassen Ze Roberto kvitterade elva minuter senare.

I den andra halvleken tog Leverkusen ledningen på nytt när Eden Derdiyok nickade in 2-1 efter inlägg från Daniel Schwaab. Även 3-1 var ett nickmål, signerad 1-0-skytten Kiessling, framspelad av Renate Augusto.

Hamburg valde med 20 minuter kvar av matchen att byta in Marcus Berg mot Ruud van Nistelrooy och laget reducerade till 3-2 av David Rozehnal. Men bara minuten senare stängde Gonzalo Castro matchen med sitt 4-2-mål.

Publicerad 2010-03-14 kl 19:23