Berg inbytt när Hamburg bortavann

Andra ligor och cuper

Wolfsburg-Hamburg 2-4
0-1 Paolo Guerrero 3' 0-2 Eljero Elia 7' 1-2 Zvjezdan Misimovic 52' 2-2 Obafemi Martins 55' 2-3 Mladen Petric 75', 2-4 Romeo Castelen 90'

SLUT : Den här gången blir det inte mål för Marcus Berg när han hoppar in för Hamrbug. Men det gick vägen ändå för gästerna efter att hans anfallskamrater Guerrero och Petric "målat" båda två. Svensken kom i för HSV i den 75:e minuten

Marcus Berg byttes in för Hamburg strax efter att konkurrenten Mladen Petric skarvat in 3-2.

En bänkad Marcus Berg såg sitt Hamburg rivstarta med två märkliga mål. Efter tre minuter gjorde Paolo Guerrero 1-0 via stolpen och måvakten Benaglio. Guerrero sköt i stolpen och den studsade sedan in via den liggande Benaglio.

Fyra minuter senare gjorde Eljero Elia 2-0 efter att bollen studsat runt i straffområdet. Det såg även ut som att en spelare i Hamburg var i offside när anfallet startade.

Wolfsburg gjorde i andra halvlek vad Hamburg gjorde i första. Två mål direkt. 1-2 kom efter 52 minuter då Zvjezdan Misimovic kastade sig fram och slog in bollen. Strax efter kvitterade Obafemi Martins på nick.

Publicerad 2009-08-23 kl 19:24