Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Berg sågad efter träningsbråk

Marcus Berg har hamnat i onåd hos Groningens tränare efter ett bråk med en lagkamrat. Berg ska ha knuffat omkull sin medspelare.
- I grunden är hans förhållningssätt dåligt, säger tränaren Ron Jans.

Enligt tidningen Dagblad van het Noorden, som citeras av fotbollsverige.se, har Marcus Berg hamnat i bråk med nyförvärvet Owafemi Ajilore på tisdagens träning. Först ska de ha hoppat upp mot varandra med bröstet, senare ska Berg ha puttat omkull Ajilore. Tränaren Ron Jans gick emellan och båda spelarna fick avbryta tvåmålsspelet och göra sig av med aggressionerna med en löprunda runt planen.

Nu börjar Ron Jans tröttna på Berg som flera gånger under säsongen visat prov på dåligt humör och kort stubin - senast i 1-1-matchen mot Sparta.
- I grunden är hans förhållningssätt dåligt. Att det gick sämre för oss mot Sparta var delvis Bergs fel. I andra halvlek var han vår sämsta spelare och enda anledningen till att jag inte bytte ut honom var att Petter Andersson och Nicklas Pedersen var borta så det fanns inga alternativ, säger Jans.

Ron Jans har snackat med Berg om hans dåliga inställning.
– Jag hoppas att våra samtal de senaste veckorna ska ge resultat, men jag är besviken på att han återigen blev irriterad på en träning.
– Vi har ett stort tålamod med Marcus och det är upp till honom att visa att han kan bättra sig. Spelartruppen värdesätter inte heller det här beteendet.
Fotbollskanalen.se har förgäves sökt Marcus Berg för en kommentar.

Publicerad 2009-01-21 kl 18:53
Annons
Annons
Annons