Berg upp i skytteligatopp efter två mål

Andra ligor och cuper

Marcus Bergs succé i Grekland fortsätter. Svensken leder nu den grekiska skytteligan efter två mål i 3-1-segern mot Apollon Smyrnis.

Panathinaikos värvning av Marcus Berg har blivit en succé. Klubben har fått en skyttekung och Berg har efter några svåra år äntligen fått fart på målskyttet igen.

På lördagen gjorde han såväl 1-0 i den första halvleken som 2-1 i den 86:e minuten när hans Panathinaikos vann med 3-1 mot Smyrnis. Målen var nummer 14 och 15 och Berg är nu ensam i skytteligatoppen.

Bakom honom har han på 14 mål Kostas Mitroglou som inte har möjlighet att komma i kapp eftersom han flyttade till Fulham i januari. Även Verias fransman El Fardou Ben Nabouhane ligger på 14 mål.

I Smyrnis spelade Tom Söderberg hela matchen och Mikael Dahlberg byttes ut i den 85:e minuten.

Publicerad 2014-03-22 kl 21:33