Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANDRA LIGOR OCH CUPER

Besiktas tränare slår tillbaka: "Gå inte på bluffen om Milosevic"

Foto: SCANPIX

Den turkiska tidningen Habertürk hävdade att Slaven Bilic sågat Alexander Milosevic i offentligheten. Nu biter Besiktas-tränaren tillbaka.
- Det är en simpel lögn, säger han enligt klubbens officiella hemsida.

Under tisdagen publicerade Habertürk, som räknas bland Turkiets största sportmedier, en iögonfallande artikel angående svensken Alexander Milosevic. Där stod det bland annat att Besiktas tränare Slaven Bilic varit mycket kritisk till klubbens köp av den förre AIK:aren, och att han rentav blivit tvingad mot sin vilja av styrelsen att genomföra affären.

När fotbollskanalen.se hörde sig för med agenten Nenad Lukic om påståendenas äkthet var han mycket kritisk till skriverierna.

– Jag har själv pratat med Bilic som är jätteimponerad av Alexander, så det är bara skitsnack. Tränaren valde ju till och med att ta med honom i Europatruppen istället för deras lagkapten, sade Lukic.

Nu går Slaven Bilic själv ut med ett pressmeddelande som ligger precis i linje med det Lukic redan vittnat om. På Besiktas officiella hemsida slår Bilic fast att Milosevic i allra högsta grad är välkommen i truppen.

- Värvningen av honom genomfördes efter min önskan, med mitt godkännande och med min välsignelse. Jag ber våra supportrar att bortse från den sortens ogrundade bluffar som vi sett prov på i medierna de senaste dagarna, säger Bilic.

Alexander Milosevic har för närvarande andra bekymmer än falska tidningsintervjuer. I förra veckan skadade han sig så pass illa att ett ben i mellanfoten bröts och tvingade honom till en operation. Detta ingrepp utfördes för några dagar sedan med lyckad utgång, och nu väntar rehabilitering i mellan sex och åtta veckor för försvararen.

Publicerad 2015-02-12 kl 16:21

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER