Bochum fortsätter att tappa

Andra ligor och cuper

Bara en seger på sex matcher. Tyska fotbollslaget Bochum, med Andreas Johansson och Matias Concha i truppen, fortsätter att gå tungt i Bundesliga. Hemmamötet mot Mainz, där Johansson spelade från start, började bra - men slutade ändå med en förlust, 2-3. Bochum hade ledningen två gånger men Mainz kvitterade lika många gånger och i den 71:a minuten avgjorde sedan André Schürrle.
Storklubben Bayern München har fått i gång spelet efter en svag inledning. 2-1 mot Nürnberg blev den tredje raka segern. Försvararen Daniel van Buyten avgjorde i den 82:a minuten.
Per Nilsson satt på bänken när Hoffenheim vände och vann med 4-2 borta mot Mönchengladbach.

Bottenlaget Köln tog säsongens första seger när de besegrade Stuttgart med 2-0.