Celik och Durmaz hjältar i Turkiet - nätade på Isaksson

Andra ligor och cuper

Jimmy Durmaz gjorde mål, Mervan Celik blev matchhjälte och Johan Dahlin vann målvaktsmatchen mot Andreas Isaksson.
Genclerbirligi besegrade Kasimpasa med 2-1.

Det blev en bra svenskdag när Genclerbirligi besegrade Kasimpasa med 2-1 i den turkiska ligan. Jimmy Durmaz gjorde matchens första mål efter 32 minuter, men bara tio minuter senare kvitterade hemmalagets Tabare Viudez.

Men det här var Genclerbirligis dag, mycket tack vare lagets svenskar. Med sex minuter kvar av matchen gjorde Mervan Celik 2-1 och blev stor matchhjälte.

Andreas Isaksson och Johan Dahlin stod i mål för sina lag.

Segern var viktig för Genclerbirligi som ligger tolva i ligan och nu har sex poäng ner till Rizespor som ligger på nedflyttningsplats. Kasimpasa är femma i tabellen.

Publicerad 2014-03-15 kl 14:34