Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Celtic vill göra sig av med Bangura: "Bäst för honom att lämna oss"

Foto: Bildbyrån.

Mohamed Bangura är tillbaka i Celtic – men nu vill klubben göra sig av med honom igen.
- Det är bäst för ”Mo” att gå till ett annat lag, säger tränaren Neil Lennon enligt The Evening Times.

Efter att ha varit utlånad till Elfsborg under 2013 är Mohamed Bangura tillbaka i Celtic, men nu är anfallaren återigen på väg att lämna den skotska klubben. Lagets manager Neil Lennon säger till The Evening Times att det är mest troligt att anfallaren lånas ut igen, men att det inte är helt omöjligt att man köper ut honom från kontraktet som sträcker sig över 2015.

- Men vi förhandlar inte om att köpa ut honom just nu. Det är förmodligen det bästa för ”Mo” att gå till en annan klubb igen. Det har inte fungerat för båda parter och det är sådant som händer ibland, säger Lennon.

- I dagsläget har inga klubbar kontaktat oss angående ”Mo”. Det bästa för honom skulle förmodligen vara en flytt till Skandinavien igen eller någon annanstans utomlands.

Neil Lennon berättar att han är ytterst ansvarig för värvningen av Mohamed Bangura och att han är besviken över att det inte gått som parterna hoppats på.

- Jag tror inte att alla värvningar blir lyckade. Jag tror att alla tränare har gjort en eller två misslyckade värvningar längs resans gång. Det har inte fungerat mellan oss och ”Mo” och det är allt jag kan säga.

- ”Mo” behöver flytta för att få spela fotboll för det kommer inte att bli något spel för honom här.

Efter tretton mål mellan 2010 och 2011 i AIK köpte Celtic loss Mohamed Bangura och året efter övergången lånades han ut till AIK. Där stod han återigen för flera bra matcher, men avtalet gällde bara 2012 ut.

Därefter hann anfallaren knappt återvända till Celtic innan klubben lånade ut honom igen – den här gången till Elfsborg där han spelade under 2013.

Publicerad 2014-01-25 kl 12:27
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons