Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Chanko på väg bort från Ålborg: "Kan vara saker på gång"

Den förre detta Hammarby- och Djurgårdsspelaren Louay Chanko är på väg bort från Ålborg.
– Det har varit och kan vara saker på gång, bekräftar agenten Patrick Mörk till fotbollskanalen.se.

Mittfältaren Louay Chanko har gjort succé i sitt Ålborg och klubben har tidigare sagt att svensken varit lagets kanske bästa spelare den här säsongen. Chanko själv trivs också väldigt bra i klubben och i Danmark, men ser nu ändå ut att lämna klubben. Sportbladet skriver i dag att Ålborg accepterat ett mångmiljonbud från saudiska Al Alhi, som tidigare värvat Wanderson från Gais.
– Det har varit och kan vara saker på gång, men jag kan inte kommentera det här tyvärr, säger agenten Patrick Mörk till fotbollskanalen.se.
– Under de senaste veckorna har det funnits två olika spår för ”Lolo”, från två olika klubbar i två olika länder. Det ena spåret känns visserligen lite dött nu, men vi får se vad som händer.

Vill han inte vara kvar?

– Jo absolut, han har två år kvar på ett väldigt bra kontrakt och klubben säger själva att han kanske varit den bästa spelaren den här säsongen.

Enligt Sportbladets uppgifter ska Chanko ha mottagit ett kontraktsförslag värt 9,4 miljoner för 13 månader. Ett riktigt drömkontrakt.
– Det vore ju bra om det är så, men det ska man nog ta med en nypa salt vad tidningar spekulerar om, säger Patrick Mörk till fotbollskanalen.se.

Wanderson är i skrivande stund på väg ner till Al Ahli. Han företräds också av agenten Patrick Mörk.

Publicerad 2010-08-05 kl 17:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons