POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Chanko trivs i Ålborg: "Vill fortsätta, men vi behöver nyförvärv"

Lolo Chanko har ryktats vara på väg att lämna Ålborg.
Själv vill han stanna.
- Jag trivs väldigt bra här, säger mittfältaren till fotbollskanalen.se.

Han har nyss återvänt från asiatiska mästerskapen med Syrien, där det bara blev ett inhopp för 31-åringen. Nu är siktet inställt på revansch i våruppstarten av danska ligan.

- Jag ligger lite efter med styrketräningen. Under Asian Cup blev det inte mycket med den biten, eftersom vi hade en ny tränare som att lärde ut ett annat spelsystem än det landslaget spelat tidigare. Det var mycket taktik under turneringen. Man kom aldrig upp i puls ordentligt, säger Chanko till fotbollskanalen.se.

Under hösten har det rapporterats att Ålborg – med sina ekonomiska problem – försöker göra sig av med tunga löneposter ur truppen. Chanko har pekats ut som en av spelarna som kan vara på väg bort.

- Men nu har klubben fått ordning på läget, bland annat genom att sälja en fastighet som de ägde tidigare. Läget är mer stabilt nu, säger Chanko.

Hur ser du på din situation?
- Jag trivs jättebra och barnen är tillbaka på dagis. Det finns ingen anledning att leta efter något nytt. Däremot tycker jag att laget behöver förstärka med lite nyförvärv.

Du vill fortsätta i Ålborg?
- Ja, jag fortsätter. Men kommer det något är man alltid öppen för förslag. Fast än så länge har det inte dykt upp något.

Publicerad 2011-01-25 kl 12:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå