Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Chicago vill behålla Ljungberg: "Ska sätta plus och minus på mina alternativ"

Fredrik Ljungberg har öppnat för landslaget igen. Dessutom har han rapporterats vilja tillbaka till Europa. Men nu kan han bli kvar i USA - Chicago vill behålla Freddie.

Fredrik Ljungbergs amerikanska MLS-klubb Chicago Fire vill förlänga kontraktet som går ut i januari.
Överraskande då Ljungberg öppet överväger spel i Europa igen.

Och den 33-årige forne Arsenal-stjärnan gör ingen hemlighet av att han har mycket att ta ställning till från klubbar i europeiska ligor.

– Jag kommer att titta på mina alternativ och sedan får vi se vad som händer, säger han till Sky Sports.
- Det finns många klubbar som har visat intresse i olika ligor från hela Europa och även i England.

Men bestämt sig har inte Chicagos svenske stjärna gjort så Fire ser ännu ut att kunna hoppas på en spelare som gjorde bra i från sig med två mål och sju målgivande passningar på 15 matcher den här säsongen sedan flytten från Seattle.

– Ljungberg är en duktig spelare som har gjort bra ifrån sig för klubben under hans tid i Chicago, säger en ledare för klubben till tidningen Chicago Tribune.
– Vi för diskussioner med hans agent om en fortsättning under 2011, men vi är fullt medvetna att han även studerar andra alternativ.

Fredrik Ljungbergs integritet kring rykten har alltid varit stor - och så även den här gången.

– Vi får se, jag har några alternativ. Jag vill titta närmare på klubbarna fram till januari, eftersom jag ändå inte får spela för någon ny klubb förrän mitt kontrakt går ut. Först då ska jag ta ett beslut om vad jag vill göra.

- Jag kommer att använda det gamla knepet att sätta plus och minus över alla alternativen innan jag beslutar mig.

Ändå låter det som att när han nu fått vara frisk så länge - till skillnad från sista åren i England - så är han sugen på att testa världsklassnivån igen.

– Efter min senaste operation har jag inte haft några fler skador och det gör att jag kan spela igen och ha roligt på planen. De sista två åren i England hade jag stora problem med mina lårmuskler hela tiden. Jag kunde inte springa ordentligt och ingen visste vad problemet berodde på.

Publicerad 2010-12-23 kl 14:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons