Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

"Chippen" nära spel i Förenade Arabemiraten - flyttar till Dubai

Foto: Drago Prvulovic / SCANPIX

Christian Wilhelmsson närmar sig en ny klubb.
Enligt uppgift till fotbollskanalen.se pekar det mesta på att det blir spel i Förenade Arabemiraten.

Christian Wilhelmsson vann MLS med LA Galaxy, men trots att han hade option på att förlänga sitt korttidskontrakt som han skrev på i somras lämnade han mästarlaget. Nu närmar han sig en ny klubb och enligt uppgift till fotbollskanalen.se pekar det mesta på en flytt till Dubai, där han sedan tidigare har ett hus, för att spela i ligan i Förenade Arabemiraten.

"Chippen" reser till Dubai i helgen för att inom kort skriva på ett kontrakt med sin nya klubb. Enligt uppgift till fotbollskanalen.se funderar mittfältaren på spel för ett lag från staden Abu Dhabi, 15 mil från Dubai. På så sätt kan familjen bo i huset i Dubai.

Det finns även erbjudanden från Saudiarabien, där han tidigare spelat för Al-Hilal, men i dagsläget är det andravalet eftersom familjen Wilhelmsson anser att det inte är ett lika bra ställe att bo på eftersom reglerna är striktare.

- Christian vill tillbaka till Saudi eller Förenade Arabemiraten, sa agenten Fabio Alho till Sportbladet i förra veckan.

Varför?

– För att livet, fotbollen och villkoren är bra där. Så det är huvudmålet nu. Det skulle även kunna bli en fortsättning i MLS, men det blir bara intressant om han blir en spelare utanför lönetaket.

Publicerad 2013-01-12 kl 16:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons