Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Dansk tidning: "FCK nobbade Lagerbäck"

Roland Nilsson pekas ut som kandidat att ta över FC Köpenhamn.
Även Lars Lagerbäck ska ha sökt jobbet – men nobbats.

Det är danska tidningen Berlingske Tidende som erfar att den före detta förbundskapten lämnat in en ansökan om att ersätta Ståle Solbakken i sommar. Norrmannen ska träna landslaget i hemlandet och FCK söker någon som kan ta vid när han slutar.

Men enligt BT:s uppgifter tackade Köpenhamnsklubben nej till Lagerbäcks erbjudande, med motiveringen att de redan hittat rätt person till jobbet. Vem det blir ska presenteras senare under våren, och fotbollskanalen.se har rapporterat att Malmös Roland Nilsson och Blågults Marcus Allbäck kan vara aktuella att gemensamt leda FCK.

Trots upprepade försök har fotbollskanalen.se inte kunnat nå Lars Lagerbäck för en kommentar. För närvarande arbetar han deltid för svenska fotbollförbundet på konsultbasis.

Tidigare i veckan meddelade FC Köpenhamns sportchef Carsten Jensen att varken han eller någon annan inom föreningen vill ge några ledtrådar kring hur rekryteringsprocessen går.

- Jag vill än en gång konstatera att politiken i Köpenhamn är sådan att varje gång det ryktas eller spekuleras om spelare och tränare, på väg in eller ut, så kommenterar vi inte.

Publicerad 2011-03-12 kl 17:57
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons