Dortmunds sanslösa form håller i sig.

Stuttart kördes fullständigt över – med tennissiffrorna 6-1.

Robert Lewandowski blev matchhjälte mot Stuttgart.

I den trettonde minuten nådde Karim Hagui högst på en hörna för gästerna.

Sedan växlade Dortmund upp och gjorde som man brukar hemma på Signal Iduna Park; körde över motståndarna.

Och stor segerorganisatör blev, inte helt oväntat, Robert Lewandowski. Polacken som flaggat för att en övergång till Bayern München, stod för ett äkta hattrick i krossen.

Det första målet kom i början av andra halvlek, närmare bestämt när klockan stod på 55 spelade minuter. Minuten därpå kom det andra – och med dryga kvarten kvar fullbordade han sin uppvisning med sitt 5-1-mål i en match som till slut slutade 6-1 efter att Pierre-Emerick Aubameyang ordnat slutresultatet

Segern innebär att Borussia Dortmund vunnit nio av de elva inledande matcherna – och toppar därmed tabellen före just Bayern München, som visserligen har en match mindre spelad.

Publicerad 2013-11-01 kl 22:35