Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Dulee Johnson i blåsväder igen - kan sparkas

Dulee Johnson är i blåsväder igen. Efter en sen festnatt riskerar han nu att bli sparkad.
- Vi ser väldigt allvarligt på det här, säger Fotis Kostolas till Expressen.

Dulee Johnson blev inte utagen i Panaitolikos trupp till söndagens ligamatch.
Anledningen är att han varit ute och festat sent kvällen innan match. Utöver det har han även avvisat sin klubbs tränare på ett "icke tillåtet sätt". Panaitolikos anser att han brytit mot klubbens interna regelverk.

Nu riskerar Dulee Johnson att få sparken från sin nya klubb, som ligger i den grekiska andradivisionen. Klubbens president, Fotis Kostolas, är inte nöjd med Johnsons agerande.

-Främst är det två saker som han gjort. Han har vairt ute och festat sent kvällen före match. Och så har han, efter tränaren velat prata med Dulee ignorerat honom och lämnat spelarhotellet, säger Fotis Kostolas till Expressen.

- Vi ser väldigt allvarligt på det här. Vi har kallat honom till ett styrelsemöte på måndag. Vi kan bryta kontraktet. Men det beror på hur han reagerar, om han lovar att hålla sig till reglerna så kan han få stanna, säger Fotis Kostolas.

Fotbollskanalen har talat med Johnsons agent Conny Cederberg. Han säger att han inte haft kontakt med Dulee om saken och att han ska prata med sin klient senare under dagen.

Publicerad 2011-03-24 kl 18:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons