POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Durmaz ska kämpa för landslaget

Foto: SCANPIX

Jimmy Durmaz mot England

Jimmy Durmaz har just börjat försäsongsträningen med Gençlerbirliği men säsongens mål är tydligt - behålla landslagplatsen.

- För att få ha kvar den måste jag kriga och kämpa i klubblaget, säger Durmaz till Fotbollskanalen.se

Efter flera år i Malmö flyttade Jimmy Durmaz till den turkiska klubben Gençlerbirliği förra säsongen. En succéartad debutsäsong som proffs senare belönades Durmaz med en landslagsplats av förbundskapten Erik Hamrén.

- Det kändes jättebra att få komma med i landslaget. Man vill ju alltid ha mer speltid men man får räkna in att jag är ny i laget, säger Durmaz.

Gençlerbirliği slutade som lag 11 av 18 förra säsongen och lagets mål är att ta sig högre upp i tabellen under den kommande säsongen.

- Vi är en liten klubb men om vi får spelet med oss siktar vi på att komma ut i Europa. Klubben värvar många unga, talangfulla spelare som mig och Mervan Celik, säger Jimmy Durmaz.

Jimmy Durmaz spelade 29 matcher under säsongen och lyckades göra 5 mål. En bra debutsäsong.

- Det har känts väldigt bra. Nu gäller det bara att behålla startplatsen och få spela så mycket som möjligt. Om jag spelar bra kan allt hända, säger Durmaz.

Att landslaget är en morot för Jimmy Durmaz går inte att ta miste på. Men för att han så sakteliga kommit in i landslaget tror han inte att han kan ligga på latsidan.

- För att få ha kvar landslagsplatsen måste jag kriga och kämpa i klubblaget. Det har känts bra när jag fått chansen i landslaget. När man är där gäller det att kämpa på träningarna och visa framfötterna när man får chansen, säger Durmaz.

Publicerad 2013-07-08 kl 07:49
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå