POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Eddie Gustafssons hälsning till Concha: "Det är bara att kriga på"

Eddie Gustafsson är tillbaka från sin skada. Nu skickar han en hälsning till Matías Concha som bröt benet förra månaden.
- Det är bara att kriga på, hälsar Eddie Gustafsson.

Den 18 april förra året bröt Salzburgs svenske målvakten Eddie Gustafsson både vänster sken- och vadben i en seriematch mot LASK Linz i den österrikiska ligan. Nu är 33-åringen tillbaka i spel och vill ta upp kampen om målvaktsposten och samtidigt skickar han en hälsning till Bochums svenske back som bröt benet i början av december.

- Jag lider med honom. Där vill jag skicka en hälsning till Concha. Det är bara att kriga på, säger Eddie Gustafsson till fotbollskanalen.se.

Gustafsson ser många likheter med Matías Conchas skada och känner dessutom att han själv kommit lindrigare undan då han inte har någon stark bild av situationen.

- Jag hade tur, jag såg inte när han kom. Han kom ifrån sidan jag såg inte han överhuvudtaget så det small bara. På så sätt har jag haft tur. Jag har ingen bild som jag kommer att känna igen mig i, att den här situationen kan det smälla i. Utan jag kör på som innan skadan utan rädsla, säger Gustafsson och fortsätter:

- Det är inte som Matías Concha, han glidtacklar och ser att spelaren kommer och han bryter benet på honom. Där har jag en fördel, det hade varit värre om man känt igen sig i någon situation där man vet att exakt den här situationen bröt jag benet. Då kanske man tvekar lite eller inte går in hundra. Jag har inga problem att se mina egna bilder, men när jag ser Conchas känns det värre.

Sedan skadan har 33-åringen fått konkurrens mellan stolparna då Red Bull Salzburg värvat två nya målvakter, men några funderingar på att lämna eller gå tillbaka till allsvenskan är inte aktuellt.

- Det har varit att skynda långsamt. Vi börjar träna på fredag och jag är i stort sett fit for fight och nu ska jag bara komma i gammal god form igen och försöka ta tillbaka platsen. Vi har köpt två nya målvakter och för mig är det bara att kämpa på och visa vad jag kan, säger Gustafsson och fortsätter:

- Mitt stora mål är att en gång få spela Champions League, så det känns inte som om att allsvenskan känns så nära då och klubbens satsning känns bra. Sen är vi i förhandlingar om nytt kontrakt och målet har hela tiden varit att stanna och fortsätter klubben satsa som de har gjort så vill man vara med på den här resan. Men allt kan hända här i januarifönstret, det kan hända saker över en natt.

Se Eddies och Conchas otäcka benbrott.

Publicerad 2011-01-03 kl 12:28
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå