POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Efter ”plundringsaktion” – kan bli ny Råsunda-auktion

I söndags samlades 5 000 människor på Råsunda för att få med sig minnen från den förra nationalarenan. Nu kan mer av Råsunda komma AIK-anhängare och andra till godo.
– Det finns lite saker från Råsundas innandöme som kan komma ut till försäljning, säger Tony Frank hos auktionsföretaget Kaplans.

5 000 människor kom till Råsunda i söndags för att plocka med sig målstolpar, grästuvor, läktarstolar med mera från den klassiska arenan.

Men fler fysiska minnen från Råsunda kan komma AIK-supportrar och andra till godo. AIK har tillsammans med auktionsföretaget Kaplans genomfört en lyckosam auktion av memorabilia som spelartröjor och matchbollar under sista säsongen på Råsunda, och nu kan det hela fortsätta med en auktion av saker som fortfarande finns kvar efter söndagens ”plundring”.

– Det finns lite saker från Råsundas innandöme som kan komma ut till försäljning, säger Tony Frank från Kaplans till FotbollDirekt.se.

– Men det finns ingenting klubbat kring det här och vi är än så länge i planeringsstadiet. AIK har mycket att göra just nu med nya arenan och Europa League så det har inte riktigt funnits tid att gå igenom det här ännu.

Vad handlar det om för saker som kan auktioneras ut?

– Jag vill inte gå in på det då vi inte har bestämt något kring detta än, det är inte säkert att det blir av. Men man kan ju titta på hur det såg ut i söndags, det visar ju att det är en arena som många har starka känslor för och minnen av.

– Om vi får till någonting så kommer det ske någon gång i december. Det är inget som kommer dröja särskilt länge utan blir det av så är det inom en snar framtid.

Publicerad 2012-11-27 kl 13:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå