Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Efter turbulensen – Real ställer in presskonferens

Foto: Andres Kudacki/AP

Real Madrid har ställt in fredagens presskonferens inför matchen mot Espanyol och har därmed eliminerat risken för fler kontroverser.

Det stormar i Real Madrid och tränaren Jose Mourinho. Efter Mittbacken Pepes kritik mot Mourinhos behandling av målvakten Iker Casillas slog Mourinho tillbaka mot Pepe och pikade Casillas med ett uttalande om han önskade att han hade värvar målvakten Diego Lopez tidigare - och genererade nya rubriker som inte var av den karaktären som klubben skulle vilja se.

I vad som tros vara ett försök att minimera risken för ytterligare rubrikskapande uttalanden från spelare och tränare har Real Madrid helt enkelt ställt in fredagens presskonferens som skulle hållas inför matchen mot Espanyol. Inställda presskonferenser är sällsynt. Det är blott tredje gången under Jose Mourinhos sejour i klubben som man ställt in på det här viset.

Senast det begav sig var när man ställde in två presskonferenser i samband med att Mourinho under sin första säsong i Real låg i fejd med dåvarande Sporting Gijon-tränaren Manuel Preciado.

Publicerad 2013-05-10 kl 00:29
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons