Elm och Wernbloom i serieledning

Andra ligor och cuper

CSKA Moskva gick upp i serieledning efter seger mot Volga NN. Rasmus Elm spelade hela matchen och Pontus Wernbloom hoppade in.

Wernblooms CSKA i serieledning

Landslagsspelarna Rasmus Elm och Pontus Wernbloom gick upp i serieledning efter att deras CSKA Moskva besegrat Volga NN.

Det gick dock inte helt smärtfritt för CSKA. Trots att Volga i nuläget ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket och bara vunnit en match under inledningen av säsongen. Det var Volga som gjorde både 1-0 och 2-0 i den första halvleken och CSKA var pressat.

Efter halvtidsvilan kom dock CSKA tillbaka, EM-sensationen Alan Dzagoev gjorde två mål och med tre minuter kvar lyckades Ahmed Musa sätta 3-2 till CSKA.

Laget leder därmed ryska Premier League med en match mer spelad än tvåan Terek Grozny som skuggar två poäng bakom CSKA.

Rasmus Elm spelade hela matchen och Pontus Wernbloom blev inbytt efter CSKA:s 3-2 mål.

Publicerad 2012-09-22 kl 14:13