Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Erkan Zengins nya miljonkontrakt - bäst betald så länge han är kvar i laget

Foto: Scanpix

Erkan Zengin

Erkan Zengin jagades av Fenerbahce.

Men nu har han skrivit på ett fyraårskontrakt med Eskisehirspor - då tjänar han mest i laget.

- Jag är väldigt glad, säger mittfältaren till fotbollskanalen.se.

Fotbollskanalen.se har tidigare skrivit om Fenerbahces stora intresse för Erkan Zengin. Men Eskisehirspor nobbade storklubbens bud och gjorde allt i sin makt för att få behålla sin svenske stjärna. Det har man nu lyckats med - mycket tack vare ett avtal som inte gick att tacka nej till.

- Han blir bäst betald i laget. Han har fått ett löfte att om klubben köper en ny spelare som får bättre betalt än Erkan så görs kontraktet med Erkan om så att han tjänar mest. Det är ett väldigt fint avtal som han har fått. Det är kul för Erkan eftersom han har gjort det så bra i klubben, han är kung i staden, säger agenten Patrick Mörk.

När fotbollskanalen.se får tag på Erkan Zengin har han precis skrivit på sitt nya kontrakt - och det är en glad 28-åring som berättar om avtalet.

- Det känns väldigt bra att ha skrivit på ett fyraårskontrakt. Klubben tror mycket på mig. Jag trivs väldigt bra här. Det är skönt att veta vad som händer nu, säger han.


Hur nära var det med Fenerbahce?


- Jag vill inte säga så mycket om det men det är kul när stora klubbar är intresserade, då vet man att man har gjort något bra.Publicerad 2013-08-28 kl 16:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons