Farnerud assisterade Schlebrügge och satte två själv

Andra ligor och cuper

Max von Schlebrügge och Alexander Farnerud gånger två - det var Bröndbys målskyttar i 3-1-segern mot Vejle.

Vejle startade starkt hemma mot Bröndby när Brian Nielsen satte 1-0 efter tre minuters spel. Tio minuter senare kvitterade förre Hammarbybacken Max von Schlebrügge efter en hörna från Alexander Farnerud. Samme Landskronason satte sedan själv både 2-1 och 3-1 i den andra halvleken. Det första var ett välplacerat långskott i den 67:e minuten och det andra tämligen enkelt, från nära håll knappt tio minuter senare.

Bröndby vann med 3-1 och utöver målskyttarna spelade även Samuel Holmén och Jon Jönsson från start. Valentino Lai spelade 65 minuter för Vejle.

Publicerad 2009-05-02 kl 19:06