Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Farnerud kan lämna Bröndby - på grund av tidningsrubrik

En olycklig tidningsrubrik kan ligga bakom Alexander Farneruds petning i Bröndby. Nu har situationen gått så långt att han funderar på att lämna klubben.

- Klart att man inte vill sitta på bänken, när man tycker sig förtjäna en plats i startelvan. Jag är besviken, säger mittfätaren till fotbollskanalen.se.

Säsongen började tufft för storklubben från Köpenhamn. Under en kort period blev det många Uefacupmatcher vid sidan av seriespelet. Alexander Farnerud kände sig sliten i kroppen och formen var si och så. Efter en match på ovan position mot FC Midtjylland var han rejält besviken efteråt.

- Jag pratade med en tidning om att vi i laget inte presterat så bra. Och jag var inte nöjd med min egen insats. Men om tränarens laguttagning sade jag ingenting, hävdar Farnerud.

Men rubriken dagen därpå blev ett dråpslag. Där framställdes Farneruds uttalanden som en attack på managern Kent Nielsen.

- Det var absolut inte bra och jag pratade med honom efteråt för att förklara. Men efter sedan dess har jag inte varit med i någon startelva, säger Farnerud.
Han tror att Nielsen tagit illa vid sig av händelsen och inte riktigt släppt vad som hänt ännu.

- Självklart förstår jag att man som läsare tittar mest på överskriften till texterna, och då blev det så här. Men det känns som att det här fortfarande hänger i, säger Farnerud.

Kent Nielsen har försökt förvissa den 24-årige svensken om att allt är glömt och förlåt, men relationen mellan de båda känns fortfarande frostig. Nu ska Farnerud se över sin egen situation.

- Förhoppningen är ju att allt ska lösa sig. Men det är inte kul att stå utanför laget när man tycker sig vara tillräckligt bra. Som fotbollsspelare vill jag självklart få chansen varje vecka. Vi får se vad som händer, säger Farnerud.

När du säger så, menar du att det kan bli aktuellt att leta efter ett nytt lag redan till nästa transferfönster?

- Jag har inga exakta planer och har inte pratat med min agent eller så. Som sagt, vi får se.

Publicerad 2009-11-06 kl 22:35
Annons
Annons
Annons