Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Farnerud knäskadad och Nannskog gjorde drömmål

Pontus Farnerud skadade knäet i Stabaeks möte med Strömsgodset – men innan dess var han delaktig i ett av norska ligans snyggaste mål i år.

Pontus Farnerud åkte på en rejäl smäll på knäet i Stabaeks möte med Strömsgodset.
- Det gjorde jävligt ont när jag fick smällen men jag vet inte ännu om det bara är en blödning eller om något är vridet, säger han till fotbollskanalen.se.

- Det är helt klart svullet nu och ömt. Jag har tagit några piller så ska vi titta på det imorgon.

Men även om matchen avslutades lite tråkigt för Farnerud (byttes ut i 65:e minuten vid ställningen 1-0 för Stabaek) fick han vara delaktig i ett av säsongens mål innan dess.
- Det var ett klassiskt svenskmål. Jag slog inlägget, Johan Andersson skarvade och Daniel Nannskog avslutade med en cykelspark, säger Farnerud som gladdes åt att det var mycket svenskt i laget.

- Det var första gången som det var fem svenskar från start. Johan har varit tillbaka ett tag, men han gjorde första från start förra veckan och då var jag avstängd. Nu var vi fem svenskar från start och räknar vi (Jon Inge) Höiland så var vi fler svenskar än norrmän. Vi räknar honom som svensk.

Matchen slutade 3-1 för Stabaek sedan Muhammed Keita kvitterat, Diego Kobayashi åter gett Stabaek ledningen innan Nannskog hittade målet på nytt.

- Vi tog tre fina poäng och kniper greppet om tredjeplatsen samtidigt som vi har häng på andraplatsen.

Publicerad 2009-09-27 kl 21:41
Annons
Annons
Annons