Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Farneruds attack på Bröndby: "En mycket oprofessionell klubb"

Alexander Farnerud är förbannad på Bröndby – som ska ha tvingat honom till löneavdrag.
- En mycket oprofessionell klubb, säger han till Tipsbladet.dk.

Den svenske anfallaren lämnade Danmark i vintras och skrev på för Bernlaget Young Boys i schweiziska ligan. Men övergången var turbulent, och Farnerud riktar nu skarp kritik mot sin förra arbetsgivare.

- Bröndby sade åt mig att jag måste göra avkall på min lön under januari, annars skulle de inte släppa mig, och jag orkade inte diskutera saken så jag gick med på det, säger han till danska Tipsbladet.

Agerandet var ”märkligt” hävdar Farnerud och skopar till Bröndby rejält för vad han anser vara ett amatörmässigt förhållningssätt till affärer.

- Det var rätt konstigt att de ställde ett sådant krav, jag hade ju tillbringat halva januari hos dem. Men egentligen tycker jag att det här visar tingens tillstånd i Bröndby, vilken ostabil och mycket oprofessionell klubb det är, säger Farnerud.

Han har svårt att förstå varför de inte ville sälja honom utan att sätta upp hinder, med tanke på att tränarstaben mestadels placerade honom på bänken i alla fall. Om han varit startspelare hade förståelsen varit större för att Bröndby försökte behålla honom, menar Farnerud.

- Jag hade en mycket turbulent tid i en klubb, där man till exempel aldrig visste vem som var sportchef. Det fanns massvis av problem som påverkade mig mycket, säger Farnerud.

Publicerad 2011-03-08 kl 12:16
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons