Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANDRA LIGOR OCH CUPER

Feyenoord vill förlänga med Guidetti: "Mycket nöjda"

Sju mål och succén växer för John Guidetti. Nu står det klart att Feyenoord håller hårt i Man City-lånet och vill förlänga med supertalangen.

- Feyenoord har förklarat sitt stora intresse för mig. De är mycket nöjda och ser honom redan som väldigt viktig, avslöjar hans agent Per Jonsson för FotbollDirekt.se.

Med ännu ett mål i helgen - ännu ett spelmål dessutom - så gjorde John Guidetti sitt sjunde mål för säsongen och nu börjar hans namn växa sig starkt i den holländska fotbollen.

Målet var hans tredje raka spelmål, efter det att hans fyra första kommit på straff.
Den 19-årige svenske supertalangen snittar i stort sett ett mål per match, snuddar vid topp-tio i Eredivises skytteliga och börjar alltmer blir ett namn för kommande sommars EM-slutspel.

Och nu vill alltså Feyenoord förlänga Guidettis kontrakt säsongen ut - ett avtal som måste förnyas vid årskiftet eftersom klubben har en klausul om att då kunna bryta med svensken - om klubben inte skulle vara nöjda.

- Feyenoord visar att de vill förlänga. De ser att han hela tiden blir bättre och bättre och anpassar sig, fortsätter hans agent.

Kontraktet med den klassiska holländska storklubben har ramar som gäller för hela säsongen men är upprättat som i två delar och skulle alltså kunna brytas vid nyår om båda parter inte varit ömsesidigt nöjda med situationen.

Nu ser den risken ut att vara minimal: Feyenoord ser mer och mer att de har gjort ett fynd och Guidetti själv är på väg att på allvar sätta sitt namn på Europa-kartan - så en återkomst till Manchester City lär dröja till nästa säsong.

- Om han stannar i Feyenoord? Jag vill inte prata för Feyenoord men de har ändå förklarat för mig att - ''han är väldigt, väldigt viktig för oss'', något som väl säger det mesta?, avslutar Per Jonsson.

Publicerad 2011-11-29 kl 15:50

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER