Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Förre HIF-tränaren jagad i Norge: "Finns på vår lista"

Foto: Bildbyrån

Conny Karlsson har jobbat nästan tio år i Norge.

Nu kan tränaren vara på väg tillbaka.

- Vi har honom på vår lista, säger Ålesunds vd Henrik Hoff.

Det var i somras som Karlsson lämnade Helsingborg och sedan dess har han inte haft något nytt uppdrag. Men det kan snart vara dags. Enligt norska NRK hör svensken till favoriterna att ersätta Kjettil Rekdal som sparkades i slutet av november.

- Conny Karlsson finns på vår lista över tänkbara namn för Ålesund. Men det finns många andra som vi funderar på också, säger vd Henrik Hoff till den statliga tv-kanalen.

När fotbollskanalen.se ringer upp Karlsson berättar han att det just nu förs en del diskussioner med "olika kontakter" om hans framtid, men enligt honom är ingenting konkret.

- Och jag har inte talat med Ålesund, säger han till fotbollskanalen.se.

Det här kommer helt från klubbens sida?

- Ja, så måste det vara för vi har inte haft några samtal överhuvudtaget. Däremot följer jag med i nyheterna och vet att de söker en ny tränare. Men mycket större koll än så har jag inte.

Karlsson vill inte kommentera enskilda klubbar innan framtiden klarnat mer för honom. Just nu har han ett brett angreppssätt i frågan om nästa jobb.

- Helst vill jag till en fotbollsklubb där jag ser potential. Sedan kan det landa var som helst egentligen. Jag har varken bundit upp mig för ett särskilt land eler en division.

Publicerad 2012-12-19 kl 21:38
Annons
Annons
Annons