Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Förre stjärnan:"Beckham inte ens topp 1000"

David Beckham har meddelat att han ska sluta. Men mittfältaren är överskattad menar den förre engelske landslagsspelaren Chris Waddle.

– Om du tar fram en lista på de som spelat i Premier League de senaste 40 åren skulle Beckham troligtvis inte ens platsa på topp 1000, säger Waddle till BBC.

David Beckhams karriär hyllas världen över efter att denne bestämt sig för att sluta. En som inte instämmer med hyllningskören är den före detta engelske landslagsspelaren Chris Waddle.

– Jag skulle säga att han var en bra spelare, men inte en fantastisk spelare. Det har funnits många spelare med större talang, men han har gjort det bästa av den talang han har. Han har jobbat mycket hårt som professionell fotbollsspelare, säger Waddle.

– Om du tar fram en lista på de som spelat i Premier League de senaste 40 åren skulle Beckham troligtvis inte ens platsa på topp 1000, säger Waddle till BBC.

David Beckham lägger av som världens bäst betalde fotbollsspelare, även om mestadelen av hans inkomster kommer från andra håll än just fotbollsplan. Under karriären har Beckham vunnit Premier League, La Liga, MLS, Ligue 1 och Champions League. Det blev även 115 landskamper för England och var även landets lagkapten under sex år.

– Han har en fruktansvärt bra image och har använt den väl. Han har aldrig varit en dribbler, han var inte speciellt snabb, men var mycket bra på passningar och fasta situationer. Han skapade chanser, gjorde mål, sålde tröjor, sa de rätta sakerna och var fantastisk för sina klubbar, säger Waddle.

Waddle har i sin tur spelat i bland annat Tottenham och Olympiq Marseille och gjort 62 landskamper för England.

Publicerad 2013-05-17 kl 17:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons