POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Fotbollskanalen avslöjar - klubbarna som vill ha Bjärsmyr

Foto: Scanpix

Mattias Bjärsmyr är jagad.
Maccabi Tel Aviv, Karpaty, NAC Breda och Waalwijk vill ha honom.
- Han tar ett beslut inom kort, säger en källa till fotbollskanalen.se.

För några månader sedan bröt Mattias Bjärsmyr kontraktet med Panathinaikos efter att han inte fått ut flera månadslöner. Sedan dess har mittbacken varit klubblös.

Ett provspel med Roda gav inget men nu är han på väg till ett nytt lag. Enligt uppgift till fotbollskanalen.se väljer Bjärsmyr mellan fyra lag.

Klubbarna det rör sig om är israeliska Maccabi Tel Aviv, ukrainska Karpaty och den holländska duon NAC Breda och Waalwijk.

- Han tar ett beslut inom kort, säger en källa med insyn till fotbollskanalen.se.

Maccabi Tel Aviv är en av Israels största klubbar. Förra säsongen slutade laget sexa i ligan. Ukrainska Karpaty är inte en lika stor klubb, man har aldrig vunnit ligan och förra året slutade med en tolfte plats.

NAC Breda och Waalwijk spelar båda i den holländska högsta ligan. Waalwijk har inlett årets säsong på ett bra sätt med fyra poäng efter två omgångar. NAC Breda väntar fortfarande på årets första seger.

Mattias Bjärsmyr har ännu så länge varit avvaktande till Skandinavien och det mesta talar för att IFK Göteborgs förra mittback spelar vidare utanför den delen av Europa, men det lär klarna snart.

Göteborgs sportchef Håkan Mild har under våren och sommaren varit öppen att mittbacken är välkommen till Kamratgården, och sade i juli:

- Mattias är en gammal Blåvittspelare som vi absolut skulle vara intresserade av att få tillbaka om möjligheten bjöds, men just nu kan jag inte säga något om de möjligheterna för jag vet inget om det. Det är bättre att du frågar Mattias hur han ser på det.

Fotbollskanalen har sökt Bjärsmyr utan att nå honom.

Publicerad 2012-08-22 kl 08:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå