POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Fotbollskanalen avslöjar: Nordfeldt nära Heerenveen

Först landslaget sedan holländska proffskontrakt. FK.se kan avslöja att Kristoffer Nordfeldt snart skriver på för Heerenveen.
- Inga kommentarer, säger Nordfeldt till fotbollskanalen.se.

Kristoffer Nordfeldt kan få mer än en landslagsplats i sen julklapp. Landslagsturnén kan dessutom få avbrytas när fotbollkanalen.se nu kan avslöja att Nordfeldt är oerhört nära att skriva på för Heerenveen. Nordfeldt själv är dock fåordig när ämnet kommer upp.

- Det har jag ingen kommentar på. Men att det skulle vara klart, det är det inte. Jag är i Stockholm, säger han.

Heerenveen har ju en lång tradition av att värva svenskar och så sent som förra året knöt man ju till sig Philip Haglund från just Brommapojkarna. Klubbarna har en bra relation och blir vid en färdig övergång näste svensk i den holländska klubben – näst efter namn som Marcus Allbäck, Petter Hansson och Stefan Selakovic.

- Jag vet ju att de var intresserade i somras men då löste det sig inte mellan klubbarna. I det här fönstret har jag inget att kommentera överhuvudtaget, ursäkta om jag är lite tråkig av mig, säger Nordfeldt.

- Men har du hört något mer från dem sedan i somras?

- Inga kommentarer.

Brommapojkarna ska som ersättare till Kristoffer Nordfeldt hämta in Oskar Berglund från Helsingborg. Fotbollskanalen har försökt nå Brommapojkarnas klubbdirektör Ola Danhard som dock ”är på tjänsteresa”.

Publicerad 2011-01-14 kl 13:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå