Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Fotbollskanalen sänder när morgondagens stjärnor gör upp – får vi se en ny Gerndt?!

Inför Fotbollsgalan på måndag möts division 1:s största talanger i en match där norra serien möter södra serien.

Ingen äldre än 19 är med och tidigare år har bland andra allsvenska skyttekungen Alexander Gerndt och Kennedy Igboananike varit med i talanguppgörelsen.
Precis som Malmö FF:s SM-vinnare Jiloan Hamad, AIK:s Niklas Backman, Halmstads Emil Salomonsson och Blåvitts Tobias Sana. För att nämna några.

Varje år möts de mest talangfulla, unga, spelarna från den norra division 1-serien och den södra division 1-serien – och nytt för i år är att du kan se fajten mellan morgondagens stjärnor live här på fotbollskanalen.se.

De båda lagen består av en sammanslagning av talanger som nominerats av division 1-lagens tränare och sedan tagits ut av de tränare som kommer leda lagen.

Lagen består av talanger födda 1991 eller tidigare, med undantag av södra lagets målvakt David Asmar som är född 1990 och som fått dispens.

Matchen kommenteras av radarparet Niklas Jarelind och Anders Andersson som i vanliga fall kommenterar allt från Milans framfart i Serie A till superettan i TV4 Sport.
- Det ska bli väldigt spännande att tillsammans med allehanda scouter och spioner ta plats på Malmö IP och spana in vem som kan bli nästa affischnamn i svensk fotboll. Ett par sentida exempel är ju Alexander Gerndt och Kennedy Igboananike, som slog igenom i Ettan för att blomma ut i Allsvenskan, säger Niklas Jarelind.

Matchen spelas i år i Malmö, där också Fotbollsgalan 2010 går av stapeln. Avspark är 14:30 och matchen ser du alltså här på fotbollskanalen.se. Fotbollsgalan kan du sedan se i TV4 senare på kvällen.
- Häftigt att vi kan visa en match där vi kan se någon av framtidens landslagsspelare. Ta bara Alexander Gerndt som häromåret spelade talangmatchen och nu är uttagen i A-landslaget, säger Olof Lundh, chef på fotbollskanalen.se.

- Sedan är matchen bara starten av vår livesatsning på måndag, där vi också sänder från röda mattan inför den TV4-sända Fotbollsgalan.

Publicerad 2010-11-15 kl 01:06
Annons
Annons
Annons