Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

FOTBOLLSNOTISER 12/11: Barca satsar på VM och Gattusos stulna bil dyker upp i Albanien

Stort och smått från fotbollsvärlden

SERIE A. Gennaro Gattusos stulna jeep är återfunnen. Milan mittfältaren förlorade sin bil i november 2006 i Milano och först nu dyker den up. Under de tre åren har bilen tagit sig 143 mil till Tirana i Albanien – en sträcka som skulle gå att klara av på knappa 17 timmar utan stopp om föraren håller laglig hastighet.

LA LIGA. Chori Dominguez har levererat i Champions League för sitt Rubin Kazan. Men spelaren har ett utgående kontrakt och när spelarens vaknar på nyårsdagen står han utan kontrakt. Det vill Atletico Madrid utnyttja och spanjorerna hoppas kunna ge sig själva en försenad julklapp.

LA LIGA. Enligt Barcelonas sportchef Txiki Begiristain kommer klubben att satsa hårt på att vinna klubblags-VM. Den relativt nya turneringen spelas i december och favoriterna Barcelona får, liksom Copa Libertadores-vinnaren Estudiantes, en gratisbiljett till semifinalspelet.

SERIE A. Udineses anfallstalang Alexis Sanchez har nyligen opererats för en skada. Klubben meddelar nu att operationen var lyckad och att han snart kan vara tillbaka. Någon exakt prognos vill man dock vänta några dagar med.

PREMIER LEAGUE. Andres D’Alessandro kan vara på väg till England. Internacionalspelaren berättar för Daily Mail att Tottenham har ringt. Det har även bland annat Borussia Dortmund gjort.

Publicerad 2009-11-12 kl 12:54
Annons
Annons
Annons