Fred räddade Brasilien - 2-2 mot Paraguay

Andra ligor och cuper

Paraguay hade otur att tappa ett välförtjänt 2-1 resultat i allra sista minuten. Brasilien kan å andra sidan tacka Fred för hans kyliga kvittering i sista minuten.

Brasilien var illa ute när de spelade mot starka Paraguay i Copa America. Paraguay såg ut att vinna med 2-1 efter att ha vänt ett underläge i halvtid. Paraguays Nelson Haedo Valdez och Roque Santa Cruz hade satt Paraguayfansen i Cordoba i extas med sina mål i andra halvlek.

Då klev Fred fram med en kylig avslutning efter en snygg skarvpass av Ganso. Målet i 90:e minuten räddade de regerande mästarna från en besvärande förlust. Fred hoppade in i andra halvlek för att ersätta en ineffektiv Neymar.

I sista gruppspelsmatchen möts Brasilien-Ecuador och Paraguay-Venezuela.

Publicerad 2011-07-10 kl 01:29