POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Gais tränare rasande efter inkastad ölmugg: "Så gör man bara inte"

Foto: Scanpix

Per-Ola Ljung.

Gais har stora problem i superettan. På onsdagen kom nästa tunga förlust, mot bottenkonkurrenten Assyriska, och någon i publiken kastade ett ölglas mot tränaren Per-Ola Ljung.
- Helt oacceptabelt, säger han till GT.

Efter 1-2 hemma mot Assyriska ligger Gais tredje sist i serien, men på samma poäng som jumbolaget Landskrona. På läktarplats var frustrationen stor och på vissa håll rann den över. I slutet av matchen valde någon i publiken att kasta in en full ölmugg på innerplanen, och nye tränaren P-O Ljung var nära att bli träffad. Ljung blev mycket upprörd, vände sig till publiken och krävde att få reda på vem den skyldige var.

– Jag tycker inte om det. För mig handlar det om ansvar. Man gör inte så här, säger han till GT och fortsätter.
– Jag vet att det finns människor som har sett vem som kastade så för mig är det solklart. Vill vi ha bort det så gäller det att alla tar ett medvetet val och agerar. Det gjorde jag och det hoppas jag att andra gör också.

Och uppmaningen verkar ha hörsammats snabbt, för direkt efter matchen kunde polisen gripa mannen som kastade muggen. En anmälan har upprättats och GT skriver att den skyldige bett Ljung om ursäkt. Enligt evenemangsansvarige Erik Bergkvist är det inte säkert att han stängs av eller får ett hårt straff.

– Vi försöker ge en möjlighet att göra rätt för sig i stället för att bara puttas bort, säger Bergkvist.

Publicerad 2014-06-26 kl 01:55
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå